Přehřívá se vám podkroví? Pak vaše nemovitost postrádá tu správnou izolaci

16. 9. 2024

Účinným řešením je aplikace izolace zafoukáním – foukané izolace jsou díky technologii foukání velmi flexibilní a výkonné. Nejvýkonnější je zdravá foukaná izolace Climatizer Plus, vyrobená na bázi celulózy. Lze ji aplikovat do všech typů konstrukcí. Je vhodná pro izolování jakýchkoliv částí domu, jakými jsou podlaha, strop, půda, podkroví, stěna nebo střecha.

Climatizer Plus se dostane i do jinak nepřístupných míst – vyplní každou skulinu a dutinu. Této izolaci neunikne žádný detail. Přilne ke všem povrchům. Výhoda foukané izolace se nejvíce uplatní při řešení izolace detailů u sbíjených vazníků, při aplikaci do půdních prostor nebo do konstrukcí dřevostaveb.

Žádné vedro, příjemná zima

Neřešitelným problémem i zrekonstruovaných půdních prostor je nesnesitelné letní vedro. To je způsobeno špatně zvolenou izolací podkroví. Climatizer Plus má v tomto ohledu vynikající akumulační schopnosti – zadrží venku horko v létě a udrží uvnitř teplo v zimě. V praxi to znamená jediné – vrstva zdravé foukané izolace Climatizer Plus je schopná zastavit přes parný letní den až sedmi hodinovou denní dávku sluneční energie. Nežádoucí vedro se tak v létě nedostane do interiéru. V zimě je to naopak. Pokud večer zatopíte, teplo se v domě akumuluje, a ráno se pak příjemněji vstává.

Aplikace foukané izolace

Technologie zafoukávání izolantu pod tlakem vzduchu pomáhá řešit velmi důležitý problém při rekonstrukcích chat a chalup. Zafoukání eliminuje různá skrytá zákoutí, která by jinak zůstala odhalena a neizolována. Climatizer Plus svou strukturou přilne ke všem konstrukcím. Dokáže tak maximálně zamezit problémům, které se neprojeví hned, ale časem. V tom je zcela bezkonkurenční.

Zafoukání izolace je otázkou několika hodin. Jde o čistou, rychlou a bezodpadovou aplikaci. Prakticky bez stavebních úprav. Zaizolování se provádí zvenčí nebo u neobytných podkroví uvnitř objektu. K aplikaci z venku stačí několik otvorů či posunutých střešních tašek. Na instalaci foukané izolace je dobré mít zkušenou aplikační firmu – renomované firmy mají mnoho zkušeností, a hlavně poskytují záruky.

A jak takovou firmu najdete? Stačí se obrátit na CIUR, a.s., a během krátké doby se u vás objeví odborník, který si prostory prohlédne, zhodnotí, zdarma navrhne řešení a vypracuje cenovou nabídku. Není nic lehčího než izolace klasické české „chalupářské“ půdy. Pozor, v ceně foukané izolace je i práce aplikační firmy! Climatizer Plus šetří čas i peníze a výrazně zrychluje stavbu či rekonstrukci. Garantujeme dlouhodobou životnost a ručíme za materiál v délce 20 let.

V Česku zajišťuje aplikaci a dodání foukané izolace na bázi celulózy česká rodinná firma CIUR, a.s. – tel.: 800 888 959, e-mail: zakaznickecentrum@ciur.cz.

Komerční sdělení CIUR, a.s.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email